Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Tijekom All Digital Weeka pripremamo besplatne radionice koje će se baviti:  sustavom e-Građani, lažnim vijestima, micro:Bit-ovima, HTML-om i CSS-om, Europassom, Lego Mindstormsima, vizualnim identitetom, Canvom, Photoshopom, Geocachiranjem, Facebookom, mBotovima i Google alatima.

Zajedno sa stotinama europskih udruga, knjižnica, javnih institucija i obrazovnih ustanova od 19. do 25. ožujka 2018. uključit ćemo se u kampanju All Digital Week. Građanima i građankama želimo prenijeti poruku o važnosti sudjelovanja u digitalnog svijeta i razumijevanju te iskorištavanja svih mogućnosti koje nam on pruža.

U tom će tjednu brojni Europljani prvi put koristiti online alate, softvere i aplikacije. Neki će možda prvi put sjesti za računalo, dok će drugi otkrivati nova područja interesa te razvijati vještine i znanja koja će im svakako trebati u budućnosti.

Ove godine teme All Digital Weeka su (1) izgradnja povjerenja prema tehnologiji te (2) pristup cjeloživotnom učenju koji prati stalne digitalne promjene.

U CTK Rijeka pripremamo brojne radionice, točnije njih čak 12 koje će građanima svih dobi omogućiti da započnu svoju digitalnu avanturu.

Radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj potpori Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U opisu piše kada se održavaju i kome su namijenjene, a za prijavu je potrebno ispuniti obrazac u nastavku.

PRIJAVNICA