Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Petu godinu za redom CTK Rijeka je uključen u europsku kampanju  „Time to move“ u sklopu koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za tebe kako bi saznao sve potrebne informacije o programu Erasmus +, najvećem europskom programu za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport.

Ukoliko želiš steći nova iskustva, upoznati nove prijatelje, nove kulture, navike i životne stilove kroz vršnjačko učenje, naučiti novi jezik ili izraziti svoju predanost kroz volonterski rad u stranoj državi dođi na naše događanje Vrijeme je za pokret na kojem se možeš upoznati sa mogućnosti odlaska u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost, odnosno saznati kako kreirati svoju europsku avanturu.

U petak, 26. listopada u prostorijama CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje) u Rijeci održat će se događanje Vrijeme je za pokret gdje ćeš se moći kroz formu žive knjižnice informirati o mogućnostima za mobilnost.

Žive knjige ovog puta će biti mlade osobe koje su koristile mogućnosti za mobilnost u svrhu učenja ili volontiranja, kao i organizatori razmjena mladih, predstavnici organizacija akreditiranih za provedbu Europske volonterske službe, Europskih snaga solidarnosti, Erasmus koordinator s Ekonomskog fakulteta u Rijeci Maja Grdinić, predstavnici ESN Rijeka te predstavnici Udruge Žmergo iz Opatije. No, to nije sve! Istovremeno će se odvijati i kulinarska akcija Recept: Aktiviraj se koja će sve sudionike ovog događanja potaknuti na suradnju u pripremi zanimljivih i egzotičnih jela a koje će pripremiti riječki Kreativni kolektiv Kombinat.

Za sudjelovanje na radionici, potrebno je ispuniti prijavni

cu i biti spreman za sjeckanje, miješanje i isprobavanje namirnica.

 

 

RADIONICA JE POPUNJENA.