Još jedno ljeto nam se opasno bliži kraju, a to znači da u Centar tehničke kulture Rijeka stižu nove super radionice!

Prve po redu su Meet and code radionice kojima je cilj upoznati djecu i mlade sa svijetom tehnologije i programiranja. Ove zabavne radionice osmišljene su na način da pokažu polaznicima kako im programiranje može pomoći u ostvarivanju i primjeni ideja, ali i kako programiranje i robotika mogu biti itekako zabavni.

Ovoga puta za tebe smo pripremili dvije radionice - Robotika za najmlađe i AI Robot, a prijave primamo do popunjenja grupa!

 

 

 

Robotika za najmlađe

Na radionici ćeš se upoznati s drvenim robotićem Cubettom. Kroz igru i pokretanje robota razvijat ćeš logičko razmišljanje te ćeš slaganjem blokova na upravljačkoj ploči stvarati programski kod i pokretati robotića na avanturističkoj karti.

Radionica je namijenjena djeci od 5 do 7 godina, a održat će se 4. i 11. rujna 2023. u dvije grupe. Prva grupa od 17:00 do 18:00 sati, a druga grupa od 18:00 do 19:00 sati.

 

 

AI robot

Na radionici AI robot ćeš na zabavan i jednostavan način ući u svijet programiranja i robotike. Upoznat ćeš se s Micro:bitom i MaqueenPlus edukacijskim robotom te ćeš naučiti koje funkcionalnosti ima HuskyLens AI kamera i kako ju koristiti s edukacijskim robotom. Na radionici ćeš izrađivati i vlastite projekte i uređaje koji se baziraju na umjetnoj inteligenciji.

Radionica je namijenjena djeci od 10 do 14 godina, a održat će se 5. i 6. rujna 2023. od 17:00 do 19:00 sati.  Radionica je popunjena.

 

PRIJAVNICA

 

Osnovni podaci o korisniku
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.