Drage naše korisnice i korisnici,

 

za posljednji obilazak u ovoj godini u našem programu Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli, odabrali smo za vas posjet pivovari Kaltenberg Adria na Kukuljanovu, u subotu, 14. prosinac 2019. godine u 10:00 sati.

 

Upoznat ćemo se s proizvodnjom piva, razgledati pogon pivovare i kušati prvo pravo riječko pivo.

Kroz pogon će nas provesti Martina Gržetić iz Kaltenberga, a prije ulaska u pogon dobit ćemo zaštitnu odjeću.

 

Cijena pivske ture je  30 kuna po osobi, a uključuje, osim vođenog razgleda i degustaciju, 0,2 l po osobi.  Treba napomenuti da je cijena ture ljubaznošću gđe Gržetić za nas umanjena, jer je redovna cijena 50 kuna.

 

Okupljanje grupe je na stajalištu Autotroleja na Delti u 8:45 sati  kod polazišta linije br.26  (druga zona). Autobus kreće u 9:00 sati

 

Cijena prijevoza za drugu zonu :

“cvikalica” kupljena na kiosku, 2 vožnje iznosi 21 kunu  ili karta, kupljena kod vozača, jedna vožnja 13 kuna.

 

Tko ima “ pokaznu” samo za prvu zonu, treba nadokupiti  kartu za jednu zonu:

“cvikalicu” na kiosku, 2 vožnje iznosi 15,50 kuna ili kartu  kod vozača, jedna vožnja 10 kuna. Svi koji imaju mjesečne ili godišnje karte za dvije ili više zona, naravno, ne plaćaju prijevoz.

Oni koji dolaze vlastitim autom, mogu se parkirati na parkiralištu Ludwig’ s gastro puba  koji se nalazi u sklopu kompleksa pivovare Kaltenberg Adria, Kukuljanovo 336 i pridružiti se grupi u 9:55 sati ispred ulaza.

 

Broj osoba nije ograničen i nije potrebna posebna najava dolaska, pa vas pozivamo da nam se pridružite i na ovom zanimljivom obilasku.

 

Veselimo se druženju!

 

Vaše Branka, Nada i Nataša uz CTK tim