Drage naše korisnice, dragi naši korisnici,

ovaj mjesec odlučili smo istražiti rad Centra tehničke kulture Rijeka te ćemo ove srijede, 22. svibnja, posjetiti i istražiti prostore CTK Rijeka, upoznati se s radom i s ljudima koji stoje iza brojnih projekata te saznati nešto više o projektima koje provode te o primjerima dobre prakse.  

Centar tehničke kulture Rijeka je neprofitna nevladina organizacija koja već godinama djeluje na području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja. CTK Rijeka djeluje na poticanju i promicanju tehničke kulture, informatike i kulture općenito kroz organizirane sadržaje u cilju poticanja interesa djece, mladeži, umirovljenika te ostalog građanstva na području znanstvene, tehničke i informatičke kulture, a ujedno uspješno provodi i programe senzibilizacije i socijalizacije društveno isključenih skupina. Kroz edukacije, tečajeve i radionice korisnicima se usađuje ideja cjeloživotnog učenja.

 

U Centru dočekat će nas Sanjin, voditelj Laboratorija znanja i CTK-ovac s dugogodišnjim iskustvom, koji će nam predstaviti projekte i koji će nas provesti kroz prostore CTK Rijeka.

 

Obilazak će se održati u srijedu, 22. svibnja 2019. godine u 10:00 sati. Okupit ćemo se u 9:55 ispred ulaza u CTK Rijeka, Školjić 6.

 

Broj posjetitelja je ograničen te se nadamo da ćete nam se pridružiti u obilasku.

 

Veselimo se vašem dolasku!

 

Branka, Nada, Nataša i CTK tim