Drage žene,

obzirom da je veljača mjesec ljubavi odlučili smo ga zaokružiti u ljubavnom stilu te pod nazivom „Razgovori o ljubavi“ održati radionicu 28. veljače, od 17 do 18 sati u prostoru CTK Rijeka, Školjić 6 (prizemlje).

Kao što i sam naziv upućuje tematika radionice biti će odnosi koji proizlaze iz partnerskih, prijateljskih ili obiteljskih veza, zatim ćemo se baviti problemima koji nastaju u ljubavnim odnosima, zašto dolazi do takvih problema, te kako postići kompromis kod pojave različitih stavova i načina života.

U suradnji sa mag.psih. Lorenom Zec iz Udruge SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava moći ćete postavljati pitanja i razgovarati o problemima koji će vam pomoći da pokušate shvatiti parolu „ Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere“.

Radionica će se sastojati od predavanja, zatim debate i razmjene mišljenja i iskustava.

Pridružite nam se i razmijenite svoja „ ljubavna“ iskustva.

Prijaviti se možete ispunjavanje obrasca u nastavku.

Vidimo se!

 

 

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.

 Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

 

 

 

 

 

 

 
1 Start 2 Complete