U Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, prizemlje, Agencija za mobilnost i programe EU, 13. siječnja 2020. godine u 11 sati, organizira radionicu pisanja projekata solidarnosti.

 

Namijenjena je svim organizacijama i mladima od 18 do 30 godina koji žele steći uvid u prijavu i provedbu projekata solidarnosti u svojim zajednicama koji mogu prijaviti projekte u ovom formatu i samostalno, bez udruge koja ih prati. Tijekom radionice će djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama.

Područje djelovanja nije ograničeno jer će Agencija izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza svim sudionicima, jedino je potreban kontakt mailom prije kupovine putnih karata.

 

Predviđeno trajanje radionica je šest sati, a osigurana je i hrana. Radionica se organizira u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, ACT Grupi iz Čakovca i CTK Rijeka i za sve sudionike je besplatna, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.

 

RADIONICA JE POPUNJENA.

Prijave će biti otvorene do 31. prosinca 2019. godine, a link za prijavu je ovdje.

RADIONICA JE POPUNJENA

 

Što: Radionica pisanja projekata solidarnosti

Gdje: Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, prizemlje

Kada: 13. siječnja 2020. godine od 11 do 17 sati