Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage učenice i dragi učenici,

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na zimovanju u CTK Rijeka. Ove praznike za vas pripremamo besplatne radionice programiranja, fotografije, videa, slaganja računala i glagoljice.

 

Zagrebi za zabavu

Želiš programirati, ali ti svi govore da si premali?! Zagrebi za zabavu i pokaži im suprotno. Programirat ćemo vizualno u programu Scratch, jer obično programiranje je previše dosadno za male genijalce.

Radionica je namijenjena učenicima od 2. do 8. razreda osnovne škole.

Složi si komp

Gigahertz-i, gigabyte-i, jezgre, RAM, SATA, SSD, PCI-express? Ove riječi ti stvaraju zbrku u glavi? Nema problema, dođi na radionicu Složi si komp i nauči kako složiti računalo od početka, koje komponente su kompatibilne te kako pojačati svoje računalo izmjenom nekih dijelova. Radionica je namijenjena učenicima od 5. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole. Na radionicu možete i ne morate donijeti vlastito računalo.

Eko-glagoljaši

Da, i to nam uspijeva – spojit ćemo glagoljicu i ekologiju! Polaznici će se upoznati s osnovama glagoljaškog pisma, a od otpadnog materijala izrađivat ćemo upotrebne predmete na temu glagoljice. Radionica je namijenjena učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole.

Fotomaheri

Obožavaš fotografirati? S aparatom ili mobitelom? Želiš produbiti svoja znanja o fotografiji i obradi fotografije? Na radionici ćemo naučiti osnove fotografije, korištenja opreme za fotografiranje, izaći ćemo na teren i potom obrađivati fotografije u Photoshopu. Radionica je namijenjena učenicima od 5. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole.

Videomaheri

Kako nastaje film? Od scenarija do snimanja i montaže – sve će to naučiti videomaheri. Radionica je namijenjena učenicima od 5. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole.

Kako radi?

Oduvijek te zanimalo kako radi tvoja omiljena igrica, Facebook, ili neki drugi program? Pridruži nam se radionici koja će se baviti programom Visual Basic, jer možda si baš ti novi Bill, Mark ili Steve. Radionica je namijenjena učenicima od 7. razreda osnove škole do 4. razreda srednje škole.

 

Zimuj s nama – prijavi se na radionicu koja ti se najviše sviđa. A možeš i na više njih. Trebaš samo ispuniti obrazac u nastavku.