Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Proljetna škola, koja se ove godine odvija od 21. do 24. ožujka, donosi četiri radionice za djecu i učenike – Fotomaheri, Videomaheri, Zagrebi za zabavu i Mali kreativci.

 

Svake praznike treba dobro iskoristiti. Ove proljetne praznike moći ćeš ojačati svoja programerska znanja, poboljšati razumijevanje fotografije i videa te se kreativno izraziti. Radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva socijalne politike i mladih te Grada Rijeke.

 

Videomaheri

Kako nastaje film? Od scenarija do snimanja i montaže – sve će to naučiti videomaheri. Radionica je namijenjena učenicima svih razreda srednje škole.

Termin održavanja radionice: Ponedjeljak – četvrtak (21.-24. ožujka) od 9:00 do 11:00.

 

Fotomaheri

Obožavaš fotografirati? S aparatom ili mobitelom? Želiš produbiti svoja znanja o fotografiji i obradi fotografije? Na radionici ćeš imati priliku naučiti osnove fotografije, korištenja opreme za fotografiranje, izaći na teren i potom obrađivati fotografije u Adobe Photoshopu. Radionica je namijenjena učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Termin održavanja radionice: Ponedjeljak – četvrtak (21.-24. ožujka) od 12:00 do 14:00.

 

Zagrebi za zabavu

Želiš programirati, ali ti svi govore da si premali?! Zagrebi za zabavu i pokaži im suprotno. Programirat ćemo vizualno u programu Scratch, jer obično programiranje je previše dosadno za male genijalce.

Radionica je namijenjena učenicima od 2. do 8. razreda osnovne škole.

Termin održavanja radionice: Ponedjeljak i utorak (21. i 22. ožujka) od 16:30 do 18:30.

 

Mali kreativci

Voliš se kreativno izražavati i pritom koristiti vlastite ruke i zanimljive materijale? Prijavi se, sve što izradiš moći ćeš ponijeti kući. Radionica je namijenjena djeci predškolskog uzrasta te učenicima do 4. razreda osnovne škole.  

Termin održavanja radionice: Ponedjeljak – četvrtak (21.-24. ožujka) od 9:00 do 10:30.

 

Kako je naš prostor prilagođen i osobama s invaliditetom, Proljetna škola dostupna je svima!

Provjeri koje te radionice zanimaju, odgovara li ti termin održavanja radionice, je li radionica namijenjena tvojoj dobi i ispuni obrazac u nastavku. Obećajemo zabavu, učenje i druženje u odličnom društvu ;-)

 

Proljetna škola 2016

 

PRIJAVNI OBRAZAC