Centar tehničke kulture Rijeka organizira edukativnu radionicu za početak nove akademske godine, a radi se o online radionici izrade životopisa. Bilo da je riječ o prijavi za posao, stručnu praksu, volontiranje ili neki drugi program, uvijek je dobro imati spreman super životopis i motivacijsko pismo koji će vas predstaviti u najboljem svjetlu.

Na radionici ćemo se upoznati s Europassom, najpoznatijim alatom za izradu životopisa, te istražiti koje sve mogućnosti on nudi. Također ćemo razgovarati o glavnim komponentama koje svaki životopis ili molba za posao moraju imati, te o najčešćim greškama prilikom pisanja kojih ponekad nismo svjesni. Dotaknut ćemo se i pravilnog pisanja e-maila te službenog obraćanja potencijalnim poslodavcima, profesorima u školi ili fakultetu te drugim službenim osobama.

Radionica izrade životopisa održat će se online putem platforme Zoom u petak 2. rujna 2022. godine s početkom u 15:00 sati, a namijenjena mladima do 30 godina (učenicima, studentima i mladim nezaposlenim osobama u potrazi za poslom). Prijavi se na radionicu i nauči osnove formalne komunikacije te kako napisati životopis i motivacijsko pismo za svaku priliku.

 

Za sudjelovanje na radionici ispunite prijavni obrazac koji se nalazi na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka. Nakon ispunjenja obrasca na vašu e-mail adresu doći će potvrda sa Zoom linkom.

Online radionicu izrade životopisa i Europass alata financijski podupiru Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Primorsko-goranska županija.

 

PRIJAVNICA

 

Osnovni podaci o korisniku
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.