Nezaposlen si i silno želiš to promijeniti? Imaš između 15 i 29 godina? Zanimaju te strani jezici, EU projekti, administracija, ali se trenutno ne obrazuješ? Želiš naučiti kako pisati poslovne planove, organizirati sportska događanja, voditi ured? Sportski si entuzijast koji je spreman okušati se u sportskom penjanju ili jedriličarstvu? Uz sve to nisi prijavljen na HZZ zadnja četiri mjeseca?

Savršeno! CTK Rijeka ima nešto za tebe!

Prijavi se na sudjelovanje u projektu RadaЯ kojim se želi adresirati problem neaktivnih mladih osoba u NEET (not in employment, education or training) statusu u Primorsko-goranskoj županiji te nedostatak kadra u udrugama s područja sporta i tehničke kulture i promijeni svoj život!

 

Projekt RadaЯ nudi ti reintegraciju na tržište rada, kroz tri programa:

Program podrške koji uključuje podršku mentora kako bi se identificirale i otklonile prepreke koje ti otežavaju zapošljavanje i definiranje željenog smjera u osobnom razvoju. Mentor će te pratiti tijekom tvog sudjelovanja u projektu i pružati ti podršku pri donošenju raznih odluka, poput odluke na koju se aktivnost uključiti, na koji se natječaj za posao javiti i kako.

Program aktivacije uključuje razvoj transverzalnih i mekih vještina te širenje socijalne mreže kroz sportske i volonterske aktivnosti. Kroz program aktivacije možeš sudjelovati u razvoju digitalne pismenosti kroz ECDL edukaciju, prisjetiti se ili naučiti neki strani jezik, okušati se u sportskom penjanju, jedriličarstvu ili nekom drugom programu neformalnog obrazovanja te steći prva radna iskustva kroz volonterski angažman u lokalnoj zajednici. I pri tome se dobro zabaviti!

Kroz program obrazovanja imat ćeš priliku pripremiti se za zapošljavanje ili samozapošljavanje te se odlučiti za jedan od dva ponuđena verificirana programa obrazovanja: Administrator u sportskim organizacijama ili Asistent na EU projektima.

Ukoliko želiš saznati više informacija o projektu slobodno se obrati Marini Mrak, asistentici na projektu, na mail mmrak@ctk-rijeka.hr.

Ako si spreman uzeti stvari u svoje ruke i hrabro zakoračiti u svijet rada, ispuni prijavnicu u nastavku, postani dio projekta Radar i zajedno s nama u periodu od najmanje tri mjeseca kreiraj svoju bolju budućnost!

 

PRIJAVNICA

Prijave su moguće do popunjenja grupa

 

Hvala ti što si još s nama! U narednim pitanjima želimo od tebe saznati podatke koji nam trebaju kako bismo te uključili u program.

 

 

Budući da programom želimo zadovoljiti individualne interese što većeg broja korisnika, nije nam ga lako ni opisati. Stoga te molimo da u narednim pitanjima pročitaš detaljnije o aktivnostima koje smo planirali i odabereš sve aktivnosti koje te zanimaju u ovom trenutku. Nama će to puno olakšat planiranje, ali ćemo ti dati priliku da se predomisliš i u dogovoru s mentorom promijeniš svoj plan.
Uz ispunjen obrazac prijave, molim te ovdje učitaj:
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt tar zip.
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png tif pdf zip.
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png tif pdf zip.
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png tif pdf zip.
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png tif pdf zip.
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png tif pdf zip.
Datoteke moraju biti manje od 8 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png tif pdf zip.
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.