Ako se vaša organizacija, inicijativa/program bavi ICT-em i/ili aktivno sudjelujete u kreiranju ICT politika, što kroz obrazovanje i treninge, zapošljavanje i/ili poduzetništvo, što kroz rad s mladima i uključivanje pozivamo vas da sudjelujte u anketi i pridružite se!

Za ispunjavanje ankete trebate odvojiti 10 do 20 minuta, a  možete ju ispuniti (na hrvatskom jeziku!!!) do 31. prosinca 2015.

Istraživanje se sastoji od dva dijela. Prvi dio se odnosi na informacije koje će biti izravno uključene u naše javno dostupne baze podataka, a drugi dio obuhvaća informacije koje će biti analizirane u tajnosti i neće biti javno dostupne.

Korporativni ili identitet pojedinca u odnosu na pojedine podatke ili pojedinačne rezultate neće biti objavljeni u službenim dokumentima i publikacijama koje proizađu kao rezultat istraživanja.

I-LINC je dio EU-Horizon2020 istraživačkog projekt (subvencijskim ugovorom broj: 645909) koji ima za cilj izgradnju platforme za ICT učenje i uključivanje zapošljivosti mladih i poduzetništva (za daljnje informacije molimo pogledajte www.i-linc.eu).

Također, slobodni smo Vas zamoliti da anketu proslijedite svima onima koje smatrate važnima u navedenom području ili jednostavnije svima koji su vam pali na pamet dok ste ispunjavali anketu. Sudionicima ankete garantira se anonimnost i tajnost podataka.