Time to move kampanja proširila se cijelom Europom, te došla i do nas. Pripremili smo tri informativne radionice koje će se održati u ponedjeljak, 13. listopada 2014., u našem prostoru (Školjić 6, 1. kat). Na njima ćete moći saznati više informacija o strateškim partnerstvima, učenju izvan granica Hrvatske i Europskom portalu za mlade. Cilj nam je navesti što veći broj mladih na mobilnost, odnosno na pokretanje.

 

Evo i rasporeda:
11:00 Erasmus+: KA 2 (predstavljanje programa i primjera projekta)
12:30 Učenje izvan Hrvatske (mogućnosti za odlazak na treninge, seminare, razmjene…) 
13:30 Predstavljanje Europskog portala za mlade

 

Prva radionica će predstaviti Ključnu mjeru 2 programa Erasmus+, točnije Strateška partnerstva koja omogućuju suradnju organizacijama aktivnima u području obrazovanja, osposobljavanja, rada s mladima, ali i tvrtkama, javnim tijelima, te  organizacijama iz civilnog sektora kako bi razvile inovativna, primjenjiva rješenja koja pridonose podizanju kvalitete učenja, predavanja, rada s mladima i modernizaciji institucija. Osim informacija o programu, na radionici će se moći saznati kako prijaviti strateško partnerstvo na nekom od budućih rokova (kako naći partnere i ispuniti obrasce) te će biti predstavljen projekt Generation 0101, strateško partnerstvo Centra tehničke kulture Rijeka za koje su odobrena financijska sredstva za realizaciju.

Mladi koji su zainteresirani za sudjelovanje na treninzima, seminarima, razmjenama ili su u potrazi za poslovnim mogućnostima izvan Hrvatske više će o svemu moći saznati na informativnoj radionici Učenje izvan granica Hrvatske. Na radionici će biti predstavljeni korisni e-alati i portali.

Priču o mobilnosti ćemo zaključiti predstavljanjem Europskog portala za mlade na kojem se mogu pronaći informacije i mogućnosti za mlade u Europi.

Više informacija možete pronaći na Facebook događaju ili na Twitteru CTK Rijeka

 

Dođite i postanite mobilni! Vidimo se u CTK Rijeka ;-)