Završila si školovanje? Školuješ se, ali bi baš eto htio volontirati u organizaciji koja se bavi održivim razvojem? Htjela bi naučiti grčki? Tražiš posao ali ne nalaziš ništa što bi htio? Želiš imati prijatelja u Llanfairpwllgwyngyllu? Na razgovorima za posao odbijaju te jer nemaš iskustva? Dođi na jednu od naše dvije informativne radionice, u Rijeci ili Delnicama, i saznaj sve što te zanima.

Europski programi mladima nude brojne mogućnosti za mobilnost - uz putovanje pružaju priliku za učenje, volontiranje ili rad. A mi, jedan od Eurodesk Hrvatska multiplikatora, svojski ćemo se potruditi da ti damo odgovore na sva pitanja koja ti padnu na pamet.

 

Ovo je naš PLAN:

Srijeda, 5. listopada 2016., CTK Rijeka (Školjić 6, 1 kat, Rijeka)

13:00 UČI/VOLONTIRAJ U EUROPI - saznaj što ti pruža program Erasmus+ kroz razmjene mladih i Europsku volontersku službu

14:00 RADI U EUROPI - saznaj koje prilike ti se pružaju kroz projekt Your first EURES job koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje

15:00 ZGRABI SVOJU PRILIKU - radionica na kojoj ćemo proći kroz izradu životopisa i motivacijsko pismo za prijavu na neku od vrsta mobilnosti

Prijave na radionicu putem obrasca.

 

Srijeda, 12. listopada 2016, Srednja škola Delnice (Školska knjižnica, Lujzinska cesta 42, Delnice)

10:50 - 12:20 IDEM U EUROPU 1 - saznaj koje mogućnosti imaš za volontiranje, učenje i rad te kako ih možeš iskoristiti (za učenike 3. razreda)

12:20 - 14:00 IDEM U EUROPU 2 - saznaj koje mogućnosti imaš za volontiranje, učenje i rad te kako ih možeš iskoristiti (za učenike 4. razreda)

Na radionicu mogu doći i osobe koje nisu u učenici Srednje škole Delnice. Samo treba izabrati termin i poslati mail prijave na hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

 

Informativne radionice provodimo u sklopu europske kampanje Time to move, a financirane su kroz program Erasmus+ i od strane Primorsko-goranske županije.