Edukacija Znanjem do (samo)zapošljavanja koja je namijenjena mladim osobama od 15 do 29 godina, u skladu s preporukama Civilnog stožera, biti će održana online. Na radionicama će mladi polaznici ojačati informatičke i poslovne vještine.

Polaznici će proći četiri ECDL modula:

  • Osnove računala
  • Osnove komunikacija
  • Pisanja i obrada teksta – Word
  • Tablični proračuni – Excel

 

Edukacija uključuje i osnove poslovnog engleskog jezika te pripremu životopisa u Europass formatu i kako se predstaviti na razgovoru za posao.

Na kraju online edukacije svi polaznici će imati mogućnost polaganja ECDL ispita u Centru tehničke kulture Rijeka, uz strogo poštivanje mjera zaštite od koronavirusa. Riječ je o EU priznatoj i kod poslodavca vrlo cijenjenoj diplomi.

Budući da se na edukaciju prijavljuju nezaposlene osobe kao dokaz je potrebno dostaviti potvrdu o nezaposlenosti od HZZ-a ili HZMO-a. Edukacija je otvorena do popunjenja mjesta i za sve polaznike je besplatna, ali potrebna je prijava u nastavku.

 

Online edukacija započinje 1. lipnja 2020.

 

Ovu edukaciju provodimo u sklopu projekta Uključi s(v)e - Pružimo znanje, potaknimo inicijative, koji financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), a financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

 

Osnovni podaci o korisniku
Adresa
Datoteke moraju biti manje od 10 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx.
Datoteke moraju biti manje od 10 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx.
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
Adresa
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.