CTK Rijeka pripremio je posebne akcijske cijene za polaganje svih 7 ECDL ispita i stjecanje osnovne ECDL diplome.

Računala su postala nezaobilazan dio svakodnevice, a posjedovanje ECDL diplome službeni je pokazatelj osposobljenosti osobe za rad na osobnom računalu. ECDL je međunarodno priznata računalna kvalifikacija koja se prilikom natječaja za posao sve češće traži kao dokaz poznavanja rada na računalu. Unutar EU posjedovanje ECDL diplome obavezan je dio prijave na radna mjesta u javnim institucijama, što očekuje i Hrvatsku od srpnja 2013. ECDL diploma sastoji se od 7 modula koji obuhvaćaju korištenje najučestalijih alata za rad na osobnom računalu (Windows, Excell, Power point, ...) koji se polažu kroz odvojene module prema propisanim ispitima u ovlaštenim ECDL ispitnim centrima.

U sklopu ljetne akcije CTK Rijeka, građani osnovnu diplomu tako mogu steći već od 850,00 kuna. U cijenu je uključeno jednokratno polaganje 7 ispita i ECDL indeks. Svima koji se odluče na polaganje ispita unutar ove akcije dostupne su i konzultacije i pripreme za ispit po cijeni od 20kn/sat.

CTK Rijeka odlučio je svim građanima Rijeke u sklopu ove akcije olakšati stjecanje ECDL diplome sniženjem cijena polaganja ispita, ECDL indeksa i omogućavanjem zainteresiranima da se sami, po vlastitom nahođenju obrate za pomoć ispitivačima u onoj mjeri i području koje ih zanima.

Akcijska cijena je važeća za uplate do 31. srpnja 2013. Detaljnije informacije o ECDL programima i načinima plaćanja moguće je dobiti na 320-155 ili aratkajec@ctk-rijeka.hr .