U Centru tehničke kulture Rijeka u utorak, 17. prosinca od 10 do 12:30 sati organiziramo konferenciju Kako očuvati kulturnu baštinu?

 

Konferencija Kako očuvati kulturnu baštinu?  namijenjena je profesorima i učiteljima te svima koje zanima ova tema, a provodi se kroz dvogodišnji projekt Erasmus+, Crowddreaming - mladi stvaraju digitalnu kulturu. Cilj je konferencije učiteljima i profesorima prezentirati na koje sve načine pomoću digitalizacije i prenošenjem znanja učenicima, mogu pomoći očuvanju kulturne baštine. Na jednom mjestu okupit ćemo predstavnike Ministarstva kulture, Primorsko-goranske županije, profesore i predstavnike Centra za industrijsku baštinu kako bi ispričali kako i na koji način rade na očuvanju kulturne baštine i koliko koriste digitalizaciju.

 

Na samom događanju, predstavit ćemo i naš projekt Crowddreaming - mladi stvaraju digitalnu kulturu i objasniti mogućnosti sudjelovanja u istom, a projekt ima za cilj potaknuti nastavnike i profesore da s učenicima osmisle radionice s ciljem ponovnog otkrivanja i očuvanja kulturne baštine kako bi je bolje razumjeli.

CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.