Voliš fotografirati, a imaš između 15 i 30 godina? Idealna prilika za tebe! Napravi najbolju fotografiju Rijeke i prijavi se na nagradni natječaj Discover my city.

 

Centar tehničke kulture Rijeka organizira 18. listopada 2019. godine u 18:30 sati radionicu Discover my city na kojoj ćeš naučiti trikove kako napraviti najbolju fotku na putovanju te ćeš se informirati o mogućnostima mobilnosti koji se nude preko Erasmus + programa.

 

Ono što sve putnike svijeta povezuje je fotografija. U Portugalu, Grčkoj, Mađarskoj ili Italiji svakom putniku je zajedničko jedno – fotografiranje. Cilj je ovog natječaja privući što veći broj mladih ljubitelja fotografije da svojim vršnjacima, kolegama, bilo gdje u Europi kroz fotografiju dočaraju Rijeku te ih na taj način pozovu i motiviraju da dođu u naš grad kod iduće razmjene mladih ili volontiranja. Natječaj je jedna od aktivnosti koju CTK Rijeka provodi u listopadu i dio je kampanje Time To Move čiji se rekviziti – naočale ili torba mogu dobiti za fotkanje.

 

Uvjeti su da imaš između 15 i 30 godina, fotkati možeš grad, osobe, predmete, važno je da dobro predstave Rijeku, a prijave mogu biti individualne ili grupne. Najmanja rezolucija fotografije je 1920 X 1080 pixela, format JPG i JPEG.

 

Nakon radionice, natječaj za najbolju fotografiju ostaje otvoren do 29. listopada, a 31. listopada ćemo odabrati najbolju fotografiju. Tri najbolje fotografije osvojiti će nagrade i promotivne materijale kampanje Time To Move.

 

Prva nagrada je popularna društvena igra Pictonary, druga karta Europe na struganje i treća jastuk za putovanje i razni promotivni materijali.

 

Prijavi fotografiju na mail mjeremic@ctk-rijeka.hr i jlekosimic@ctk-rijeka.hr

 

Prijavite se na radionicu u nastavku.