Vrijeme je za proslavu! Ovaj put vas pozivamo na Završnu svečanost povodom završetka ovogodišnjeg Ljeta na Školjiću, koja će biti održana u petak, 14. srpnja s početkom u 17 sati u Edukacijsko-izložbenom prostoru Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Naša će vrata biti otvorena već od 16:30 sati kako bi svi zainteresirani mogli vidjeti radove polaznika. Na Završnoj svečanosti, na kojoj će polaznici prezentirati svoje radove, nova znanja i vještine te preuzeti zaslužene diplome, proslavit ćemo još jedno uspješno Ljeto na Školjiću.

 

Tijekom mjesec dana, družili smo se i učili s više od 220 polaznika na 29 radionica koje smo realizirali u suradnji s 15 partnera (Akademsko astronomsko društvo – Rijeka, AnimatoRi, Auto klub Rijeka, Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Fotoklub Color, Kino video klub Liburnija film, Klub za samogradnju i modelarstvo „Krila Kvarnera“, Link – kreativne radionice, Maketarski klub, Zeppelin Mali roboti, Park prirode Učka, RI Eko, TRY theatre, Kreativni kolektiv Kombinat i Umjetnička organizacija KRILA) i odlično se zabavili!

Program financijski podupiru Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku; Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Vidimo se u petak!

 

P.S. Za nestrpljive, tu je fotogalerija ovogodišnjih radionica ;)