Mjesečna doza kulture: street art šetnja

Datum objave: 22.09.2023. 08:46
Vrijeme je za još jednu mjesečnu dozu kulture - obucite udobnu obuću, podignite pogled s mobitela i krenite s nama u street art šetnju Rijekom!

Radionice za mlade – jesen u Centru tehničke kulture Rijeka

Datum objave: 21.09.2023. 15:16
Hej, mladi! Jeste li spremni za edukativnu jesen u Centru tehničke kulture Rijeka? Za vas smo pripremili četiri super zanimljive radionice na kojima možete steći nova znanja i vještine tražene u gotovo svim zanimanjima današnjice, a pritom se, naravno, super zabaviti. Radionice objedinjuju teme s područja programiranja, robotike, EU projekata, novinarstva, fotografije, snimanja i montaže te 3D modeliranja, a na vam je da odaberete sebi najzanimljiviju temu i prijavite se!

Zaigrajte online društvenu igru „STEM u oblacima“

Datum objave: 13.09.2023. 13:35
Partnerski konzorcij projekta STEM u oblacima razvio je edukativnu društvenu online igru „STEM u oblacima“ koja je od danas dostupna široj javnosti!

Održano završno događanje projekta Creative Audiovisual Lab

Datum objave: 11.09.2023. 14:06
U petak, 8. rujna 2023. godine u Rijeci je održano završno događanje projekta Creative Audiovisual Lab na kojemu je izabrana najbolja videopriča nastala u sklopu projekta koja će predstavljati Hrvatsku na europskoj razini CrAL natjecanja.

Mjesečna doza kulture: vođeni obilazak izložbe Velida Đekića + dokumentarac Rock Bozon

Datum objave: 11.09.2023. 09:34
U utorak, 19. rujna 2023. krećemo po još jednu Mjesečnu dozu kulture!

Innovation Breakfast - Kako nam inovacije pomorskog sektora mogu pomoći da gradimo održivije zajednice?

Datum objave: 07.09.2023. 10:41
U petak, 15. rujna 2023, s početkom u 9 sati u Akvariju Sveučilišta u Rijeci (Ulica Radmile Matejčić 5) održat će se Innovation Breakfast na kojem će međunarodni stručnjaci iz pomorskog sektora razgovarati o njegovim potencijalima da postane pokretač održivih zajednica.

Budi ful plus plus – upisi u cjelogodišnje radionice

Datum objave: 01.09.2023. 15:52
Pred nama je nova školska godina, nova odluke i ambicije. I svašta će se u njoj i dogoditi – i ono što je u planu i ono što nije. Ali nema veze, baš tako treba biti! Možda je baš ova godina godina u kojoj ćeš naučiti upravljati robotima, isprogramirati svoju prvu računalnu igru, izraditi svoj prvi film ili postati matematički genije, a možda se odvažiš i na odmjeravanje znanja i vještina s drugim učenicima i učenicama iz Hrvatske.

Vrijeme je za Meet and code radionice!

Datum objave: 28.08.2023. 13:17
Još jedno ljeto nam se opasno bliži kraju, a to znači da u Centar tehničke kulture Rijeka stižu nove super radionice! Prve po redu su Meet and code radionice kojima je cilj upoznati djecu i mlade sa svijetom tehnologije i programiranja. Ove zabavne radionice osmišljene su na način da pokažu polaznicima kako im programiranje može pomoći u ostvarivanju i primjeni ideja, ali i kako programiranje i robotika mogu biti itekako zabavni.

Stranice