I ove godine kampanja Time to move obilježava se diljem Europe, a Eurodesk multiplikatori iz cijele Hrvatske organiziraju različita događanja. I CTK Rijeka, kao dio Eurodesk mreže, priprema brojne aktivnosti za mlade u Čabru, Delnicama i Rijeci.

O tome kako iskoristiti mogućnosti za mobilnost te što se uopće pruža možeš saznati na nekom od štandova na kojima te očekuju naši informirani djelatnici. Oni će se u listopadu nalaziti na sljedećim lokacijama:

Osim svih potrebnih informacija o mogućnostima za mobilnost tijekom koje možeš učiti, volontirati ili pak raditi, očekuju te i nagrade ukoliko točno odgovoriš na pitanja o programu Erasmus+, Europskim snagama solidarnosti, Europskoj volonterskoj službi ili razmjenama mladih.

Tijekom cijelog listopada, o mobilnosti ćete moći slušati i u studentskom radijskom programu Radio Sovi. Svakog četvrtka u 23 sata zato treba odvrnuti frekvenciju 104,7!

Finale kampanje Time to move u Rijeci očekuje nas u petak, 26. listopada, od 14 do 17 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Tamo nas očekuje kombinacija žive knjižnice i kulinarske akcije Recept: Aktiviraj se! Istovremeno će žive knjige koje su bile ili organizirale neku od mobilnosti pričati o svojim iskustvima i dijeliti male tajne iskusnih putnika, dok će se pripremati fina i egzotična jela. Za sudjelovanje na radionici, potrebno je ispuniti prijavnicu u nastavku i biti spreman za sjeckanje, miješanje i isprobavanje namirnica.

Događanja u Gorskom kotaru

No, to nije sve! Vrijedna CTK karavana o mogućnostima za mobilnost će informirati i učenike srednjih škola u Delnicama i Čabru. U srijedu, 24. listopada, posjetit će Srednju školu Delnice gdje će za učenike 3. i 4. razreda održati informativnu radionicu, a u utorak 30. listopada zaputit će se u Srednju školu „Vladimir Nazor“ Čabar. Učenici će osim korisnih informacija imati priliku osvojiti ovogodišnje Time to move ruksake ukoliko budu znali točne odgovore na pitanja.

Sve aktivnosti koje će CTK Rijeka provesti u sklopu europske kampanje Time to move financirane su sredstvima programa Erasmus+, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Primorsko-goranske županije.

 

 

PRIJAVA

 

CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.