Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

I ove godine kampanja Time to move obilježava se diljem Europe, a Eurodesk multiplikatori iz cijele Hrvatske organiziraju različita događanja. I CTK Rijeka, kao dio Eurodesk mreže, priprema brojne aktivnosti za mlade u Čabru, Delnicama i Rijeci.

O tome kako iskoristiti mogućnosti za mobilnost te što se uopće pruža možeš saznati na nekom od štandova na kojima te očekuju naši informirani djelatnici. Oni će se u listopadu nalaziti na sljedećim lokacijama:

Osim svih potrebnih informacija o mogućnostima za mobilnost tijekom koje možeš učiti, volontirati ili pak raditi, očekuju te i nagrade ukoliko točno odgovoriš na pitanja o programu Erasmus+, Europskim snagama solidarnosti, Europskoj volonterskoj službi ili razmjenama mladih.

Tijekom cijelog listopada, o mobilnosti ćete moći slušati i u studentskom radijskom programu Radio Sovi. Svakog četvrtka u 23 sata zato treba odvrnuti frekvenciju 104,7!

Finale kampanje Time to move u Rijeci očekuje nas u petak, 26. listopada, od 14 do 17 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Tamo nas očekuje kombinacija žive knjižnice i kulinarske akcije Recept: Aktiviraj se! Istovremeno će žive knjige koje su bile ili organizirale neku od mobilnosti pričati o svojim iskustvima i dijeliti male tajne iskusnih putnika, dok će se pripremati fina i egzotična jela. Za sudjelovanje na radionici, potrebno je ispuniti prijavnicu u nastavku i biti spreman za sjeckanje, miješanje i isprobavanje namirnica.

Događanja u Gorskom kotaru

No, to nije sve! Vrijedna CTK karavana o mogućnostima za mobilnost će informirati i učenike srednjih škola u Delnicama i Čabru. U srijedu, 24. listopada, posjetit će Srednju školu „Vladimir Nazor“ Čabar  gdje će za učenike 3. i 4. razreda održati informativnu radionicu, a u utorak 30. listopada zaputit će se u Srednju školu Delnice. Učenici će osim korisnih informacija imati priliku osvojiti ovogodišnje Time to move ruksake ukoliko budu znali točne odgovore na pitanja.

Sve aktivnosti koje će CTK Rijeka provesti u sklopu europske kampanje Time to move financirane su sredstvima programa Erasmus+, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Primorsko-goranske županije.

 

 

PRIJAVA