U sklopu našega programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli u prosincu ćemo se družiti u samom središtu našega grada.

 

Ovu subotu, 16. prosinca 2017. "prođirat" ćemo ulicom Dolac, od Sveučilišne knjižnice do Srednje talijanske škole (Liceo) te posjetiti OŠ/SE Dolac.

 

Valja istaknuti da obilazak ovaj put organizira Vijeće MO Podmurvice koje za građane provodi projekt vrlo slične teme (i naziva) našemu - "Đir po gradu - upoznajmo svoj grad", a naša skupina će im se ovaj put pridružiti. Stručno vodstvo održat će dobro nam znani i voljeni povjesničar umjetnosti, prof. Theo de Canziani, koji nas je više puta do sada oduševio svojim inspiriranim, zanimljivim pričama o povijesti i umjetnosti našega grada. Sigurni smo da mnoštvo informacija, šala i detalja niti ovaj put neće izostati.

 

Vođeni obilazak započet će u 10:00 sati ispred hotela "Bonavia", a okupljanje građana naše grupe bit će u 9:45 sati ispred Radio Rijeke.

 

Za sudjelovanje u obilasku nije potrebna prethodna najava pa se nadamo da ćete nam se pridružiti u posljednjoj ovogodišnjoj šetnji po našoj dragoj, lijepoj, blagdanskoj Rijeci.