Drage naše korisnice i korisnici,

kao prvu ovogodišnju aktivnost našega programa za vas smo pripremili nešto vrlo zanimljivo - posjet mladenačkom, kreativnom i sanjivom svijetu Gradskog kazališta lutaka Rijeka!  

 

Obilazak će se održati u petak, 20. siječnja, s početkom u 13:30 sati. Uz vodstvo, upoznat ćemo se s poviješću kazališta i kazališne zgrade, razgledati pozornicu, umjetnički zastor Voje Radoičića i lutkarsku radionicu, a posebno zanimljivi dio obilaska bit će prisustvovanje dijelu završnih proba za novu lutkarsku predstavu koja se postavlja u kazalištu, Wanda LaVanda te kratki razgovor s redateljicom i glumcima.

Okupljanje naše grupe bit će ispred Gradskog kazališta lutaka u 13:10 sati (za one koje treba podsjetiti, ono se nalazi na adresi Blaža Polića 6, u blizini tržnice Brajda, tj. u uličici iznad Indexa). 

 

POSEBNA NAPOMENA:

S obzirom na prostorna ograničenja, na ovom ćemu obilasku morati ograničiti broj posjetitelja na 30 osoba, stoga molimo zainteresirane građane da pošalju mail na diana.predrag@ctk-rijeka.hr radi evidencije i provjere je li grupa popunjena. Prijave se primaju do popunjenja grupe! 

Zahvaljujemo na razumijevanju.