Drage naše korisnice i korisnici,

u sklopu programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli ovaj mjesec posvetit ćemo sportu te za Vas organiziramo obilazak Atletske dvorane i nogometnog stadiona na Kantridi uz stručno vodstvo. 
Posjet će se održati u subotu, 28. ožujka 2015. s početkom u 10:00 sati. Do Kantride ćemo putovati javnim gradskim autobusom linije 1, te će okupljanje zainteresiranih biti u 9:20 na autobusnoj stanici trg Republike Hrvatske (stanica pokraj McDonaldsa, tj. bivše "Slavice"). Ako netko planira doći u vlastitom aranžmanu, može nam se pridružiti na autobusnoj stanici iznad Stadiona (u smjeru Opatije) u 9:50 sati.
Subotnji obilazak bit će prilika da se upoznamo s poviješću riječkog nogometnog stadiona koji je uvršten u listu 10 najatraktivnijih nogometnih stadiona na svijetu i Atletskom dvoranom, a tijekom posjeta saznat ćemo nešto i o planovima izgradnje novog stadiona na Kantridi. 
Za sudjelovanje u subotnjem obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska, velebna Kantrida moći će nas prihvatiti i u većem broju :) Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539
Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517
Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob.091/788-2493   

Veselimo se druženju u subotu!   
Vaš CTK Rijeka