Drage naše korisnice i korisnici,

 

kraj godine i ovo veselo blagdansko vrijeme odlučili smo obilježiti u malo neformalnijem tonu, druženjem na našem lijepom, prekrasno uređenom, svjetlucavom Trsatu.

 

I ako ste već posjetili Trsat u božićnom ruhu i ako niste, pozivamo vas da nam se pridružite ove subote, 22. prosinca na blagdanskom druženju na Trsatskoj Gradini gdje ćemo se podsjetiti povijesti vjerojatno najpoznatijeg riječkog spomenika, podružiti se, prošetati okićenom Gradinom i okolnim prostorima, uživati u blagdanskom ambijentu i nazdraviti novoj godini.

Okupit ćemo se ispred trsatske crkve u 10:30 sati te se zajedno uputiti do Gradine.

 

Vrijedi podsjetiti da je u posljednje dvije godine blagdansko ruho Gradine postala prava atrakcija lokalnih, pa čak i međunarodnih razmjera, te da posebnost ambijenta i raskoš ukrasa oduševljavaju sve goste koji dođu na Trsat. Advent na Gradini ove je godine još bogatiji te je naš kaštel ukrašen s više od 16 kilometara božićnih lampica, impozantnom kuglicom na ulazu u kaštel, jedinstvenim jaslicama, najvećom krunom u Europi i bajkovitim klizalištem u Nugentovom parku koje se prostire na 200 metara kvadratnih.

 

Prijava dolaska na druženje nije obavezna. Nadamo da ćete doći u što većem broju kako bismo se još jednom podružili, popričali te zajedno ispratili 2018. i nazdravili novoj 2019. godini.

 

Veselimo se vašem dolasku!

 

Branka, Diana, Nada, Nataša i CTK tim