Postani član/ica našeg Code kluba u kojem ćeš moći naučiti kako isprogramirati i učiniti interaktivnim priče, igre i animacije ili izgraditi i uređivati Internet stranice.

Radionice pripremaju mladi volonteri i volonterke, daroviti učenici i učenice koji su dugogodišnji sudionici projekta Budi++ i natjecatelji s informatičkih natjecanja.

 

Do kraja godine pripremili su dvije radionice koje će se održavati naizmjence svaki drugi petak – radionicu programiranja u Scratchu i radionicu programiranja u HTML-u i CSS-u. Obje radionice održavat će se petkom od 16:30 do 18:00 sati.

 

Započinjemo već ovog petka, 10. studenog,  radionicom programiranja u HTML-u i CSS-u, koja je namijenjena učenicima koji pohađaju 3. do 8. razred osnovne škole. Na njoj će moći naučiti kako izraditi i urediti Internet stranicu. Potom slijede još dva susreta u istom  terminu (24. studenog i 8. prosinca) tijekom kojih će produbljivati svoja znanja o Internet stranicama.

Tjedan dana kasnije, učenici od 1. do 6. razreda mogu naučiti koristiti program Scratch koji omogućuje vizualno programiranje. Do kraja godine oni će se u Code klubu naći tri puta (17. studenog, 1. prosinca, 15. prosinca).

 

Sudjelovanje u radionicama je u potpunosti besplatno. Jedino je potrebno ispuniti prijavni obrazac u nastavku.

 

Code Club je svjetska mreža besplatnih volonterskih klubova programiranja za djecu. Djeca, uz pomoć, volontera/edukatora prolaze kroz kurikulum pripremljenih projekata iz programiranja i izrađuju animacije, igre i web stranice. 

 

PRIJAVNICA

 

Osnovni podaci o korisniku
Adresa
Podaci o školi
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
Adresa