Drage žene, 

nakon proteklih blagdana i uz novogodišnje odluke koje smo donijeli vrijeme je za pokret. Kako bismo probudili naš uspavani siječanj u ovoj radionici očekuje vas salsa ples, točnije lady styling gdje ćemo učiti ženske figure i ukrase u salsi!

Uz zavodljive latino note pokušat ćemo naučiti osnovne salsa pokrete i opustiti se nakon napornog radnog dana, a za to će nam u pomoć priskočiti Plesni centar Salsero.

Salsero je prvi salsa klub u Primorsko – Goranskoj županiji osnovan 2005. godine s ciljem promocije salse i drugih srodnih kategorija plesova kroz organizaciju tečajeva, javnih nastupa te plesnih večeri.

Pridružite nam se u ponedjeljak, 28. siječnja 2019. u 17.00 sati u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje) i probudite plesačicu u sebi! 

Pozivamo vas da dođete u udobnoj obući prilagođenoj aktivnim pokretima, te sa sobom ponesete dobru volju, jer...vrijeme je za ples!

Predviđeno trajanje radionice je sat vremena, a broj polaznica je ograničen stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme ispunjavanjem obrasca u nastavku.

Vidimo se!

 

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

PRIJAVNICA