U srijedu, 21. studenog 2018, očekuje nas robo-invazija na Školjiću. U CTK Rijeka slavimo Europski tjedan robotike (16. do 25. studeni 2018.) i tim povodom organiziramo tri radionice robotike koje će se održati od 17 do 20 sati.

Tijekom tri sata surađivat ćemo na izradi robota koji mogu izvršavati različite funkcije. Pritom ćemo koristiti micro:bit-ove i Arduino, printat ćemo potrebne dijelove na 3D printeru, programirati funkcije robota i sastaviti ih u cjelinu kako bi invazija na Školjiću mogla započeti!

Radionice će biti podijeljene prema dobi, pa se na radionicu mogu prijaviti učenici nižih razreda osnovne škole, viših razreda osnovne škole i srednjoškolci. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, no potrebno je ispuniti prijavni obrazac u nastavku.

Radionice se provode u sklopu Budi++ projekta, koji financijski podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zaklada Hrvatska za djecu, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

 

PRIJAVNICA

 

 

Osnovni podaci o korisniku
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.