Cluster za eko-društveni razvoj i inovacije Hrvatska (CEDRA HR) i Cedra Rijeka pozivaju Vas na dvodnevni Regionalni forum “Društveno poduzetništvo u funkciji lokalnog razvoja” koji će se održati 28. i 29. studenog 2013. godine u Rijeci u Centru tehničke kulture (CTK Rijeka), Školjić 6 s početkom u 9:00 sati.

Glavni cilj Regionalnog foruma je dobiti uvid u značaju LEADER pristupa u kontekstu strateškog razvojnog planiranja u okviru Kohezijske politike Europske unije za strateško razdoblje 2014-2020 kao i koncept društvenog poduzetništva i potencijale razvoja društvenih poduzeća u lokalnim zajednicama.

Regionalni forum je namijenjen LAG-ovima i članovima/icama LAG-ova: predstavnicima lokalne samouprave i javnih ustanova, profesionalnim organizacijama i savezima, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva, zadrugama, razvojnim agencijama, trgovačkim društvima, poslovnim inkubatorima i drugim organizacijama poslovnog sektora.

Zainteresirani podnositelji/ice prijava trebaju ispuniti prijavni obrazac (u nastavku). Prijavu treba poslati najkasnije do 26. studenog 2013. Proces selekcije biti će završen do 27. studenog 2013. Svi podnositelji /ice prijava biti će kontaktirani do 27. studenog 2013. Maksimalan broj sudionika: 25 (najviše 3 predstavnika svakog LAG-a).

Kotizacija: Radionica je besplatna za predstavnike pravnih osoba registriranih na području Grada Rijeke. Cijena radionice za predstavnike pravnih osoba registriranih na ostalim područjima u Republici Hrvatskoj iznosi 350,00 kn (uključuje radne materijale, osvježenje u pauzama radionice i obroke).

Smještaj za vrijeme trajanja radionice može se osigurati osobno ili preko CEDRA HR. Smještaj je osiguran u dvokrevetnim sobama. po sljedećim cijenama • Cijena double use sobe je 160,00 kn po osobi na bazi noćenja s doručkom • Cijena single use sobe je 240,00 kn na bazi noćenja s doručkom

Ostale smještajne jedinice možete potražiti preko Turističke zajednice grada Rijeke

Kotizacija treba biti plaćena najkasnije do 27. studenog 2013 (podaci za fakturu trebaju se popuniti u prijavnom web obrascu). U slučaju otkaza sudjelovanja kotizacija se ne vraća. Ukoliko imate dodatnih pitanja o radionici molimo Vas da nas kontaktirate na:

 

KONTAKTI CEDRA-e Rijeka

E-mail: rijeka@cedra.hr

Telefon: 051/320-281

 

KONTAKTI CEDRA-e HR

E-mail: info@cedra.hr

Telefon: 099/640-2300

 

PrilogVeličina
PDF icon Agenda68.56 KB
PDF icon Panelisti44.62 KB