Centar tehničke kulture Rijeka pridružuje se međunarodnom događaju Moonhack koji okuplja djecu iz cijeloga svijeta na tjedan programiranja, a koji se ove godine obilježava od 25. do 31. svibnja.

Ovogodišnji je cilj vratiti Moonhack na Zemlju i u vaše domove. Iskoristite novonastalu situaciju i kvalitetno provedite vrijeme za ekranom, spojite se virtualno s prijateljima, preuzmite upute i programirajte vlastito rješenje za spas planeta.

Cilj je napraviti vlastite projekte za spas planeta - razmislite o korištenju vode, obnavljanju drveća, održivosti i još puno puno toga. Spasimo naš planet, jedan po jedan projekt!

U svijetu se danas događa puno toga zbog čega je tim Code Cluba Australije izgradio ovogodišnje Moonhack projekte u nadi da će potaknuti djecu na razmišljanje o promjenama koje bi mogli napraviti u životu.  

Nadamo da ćete nam se virtualno samostalno ili sa svojom obitelji pridružiti iz udobnosti doma. Provedite zabavno i edukativno sat vremena zajedno, izrazite svoju kreativnost te prve ili napredne programske korake napraviti u Scratchu. Pošaljite nam svoje radove, rado ćemo ih objaviti na našim društvenim mrežama.

Prijavi se kratkom prijavnicom u nastavku. Nakon prijave dobit ćete link i upute. Radionice su namijenjene za učenike od 1.  do 8. razreda i besplatne su te se provode kroz projekt Budi++ koji financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti i obrazovanja,  Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zaklada Hrvatska za djecu, HBOR i INA. 

 

PRIJAVNICA 

 

Osnovni podaci o korisniku
Podaci o školi
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.