Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Pozivamo sve građane u dobi iznad 54 godine da nam se pridruže na radionici digitalne fotografije i sudjeluju u aktivnostima projekta „Kultura dopolavora – jučer, danas, sutra“.

Kroz teoriju i praksu, u učionici i na terenu, polako ali sigurno ući ćemo u svijet digitalne fotografije. Teme kroz koje ćemo proći su osnove kadriranja i kompozicije, korištenje digitalnog fotoaparata i njegovih funkcija, a svoja ćemo znanja isprobati fotografirajući u interijeru i eksterijeru. Osnovno o obradi fotografije naučit ćemo korištenjem besplatne online aplikacije Pixlr.

Radionica digitalna fotografija, će se održavati u učionici Centra tehničke kulture Rijeka i na otvorenom od ponedjeljka, 3. prosinca, do petka, 7. prosinca 2018. Termin održavanja radionice je od 9:00 do 11:30 sati. Voditelj radionice je Sanjin Smajlović.

Na radionice se mogu uključiti zainteresirane osobe starije od 54 godine. Za sudjelovanja na radionicama svi sudionici mogu ponijeti svoju opremu (vlastiti digitalni fotoaparat ili pametni telefon), no to nije uvjet za sudjelovanje.

Radionice imaju ograničen broj polaznika (do 15 osoba), a prijave se vrše radnim danom od 8:00 do 16:00 sati putem poziva na +385 (0)51 320 281, ispunjenjem obrasca u nastavku ili osobnim dolaskom u CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat) svakog radnog dana od 8:00 do 16:00. Rok za prijavu je petak, 30. studenog 2018.

 

RADIONICA JE POPUNJENA.