Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

 

Tko sam to ja? Kakvi su moji odnosi s drugima? Kako ih poboljšati? Kako uspješno komunicirati? Kako doći do unutarnjeg mira? To su samo neka od pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti kroz novi ciklus grupnih radionica „Stay calm &…“ namijenjenih mladim osobama (od 15 do 30 godina). 

Radionice će voditi psihologinja Mihaela Korman i kiparica Marijana Vargić iz udruge SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava.

Ciklus radionica Stay calm &… uključuje osam susreta kroz koje će polaznici istraživati kako vide sami/e sebe, kako se odnose prema drugima, radit će na sebi likovnim izražavanjem emocija kroz eksperimentalno crtanje, razgovarat će o ulozi i važnosti osjećaja, učiti kako uspješno komunicirati i stvarati kvalitetne odnose s partnerima te kako pronaći i očuvati mir u današnjem svijetu.

Sudjelovanje u ciklusu radionica je besplatno za sve sudionike uz prethodnu prijavu putem e-obrasca u nastavku.

Prva u nizu radionica održat će se u utorak, 14. ožujka s početkom u 17 sati u klubu za mlade RI connect, koji djeluje u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat). Prijave su otvorene do nedjelje, 12. ožujka 2017.

Ciklus radionica Stay calm &… provodi se u sklopu programa kluba za mlade RI connect kojega zajednički provode Centar tehničke kulture Rijeka, Grad Rijeka, Kombinat i SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, a financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. RADIONICA JE POPUNJENA!