U trenutku kada se odlučimo pokrenuti svoju poslovnu ideju, nalazimo se pred mnoštvom odluka i pregršt upitnika nad glavom. Sa željom do odgovorimo na ta pitanja, okupimo stručnjake i zainteresirane mlade osobe  već pet godina za redom organiziramo forum Mladi u poduzetništvu na kojem okupljamo predstavnike svih potpornih organizacija i institucija iz lokalne zajednice.

 

Sljedeći tjedan u svijetu će se obilježiti Međunarodni tjedan poduzetništva (13.-19. studenog) kako bi se pojedinci potaknuli na poduzetničke poduhvate i povezali s potencijalnim partnerima, mentorima i investitorima. Forum Mladi u poduzetništvu CTK Rijeka organizira petu godinu za redom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

 

Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrasca u nastavku. O raznim mogućnostima za mlade poduzetnike govorit će predstavnici Gradske knjižnice Rijeka, STARTUP Inkubatora Rijeka, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Step Ri Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci te Riječke razvojne agencije Porin.

 

 

PRIJAVNICA

 
1 Start 2 Complete