Otvaramo upise za novi ciklus radionica Code club, koje će se održavati petkom od 15:00 do 16:00. Na radionicama ćemo učiti o programiranju u Scratch-u, programu putem kojeg možete naučiti vizualno programirati. Novi ciklus radionica kreće u petak, 3. svibnja i održavat će se tijekom svibnja (svaki petak zaključno s 31.5.). Radionice su namijenjene učenicima od 2. do 6. razreda osnovne škole a voditi će ih studenti Odjela za matematiku Sveučilista u Rijeci pod mentorstvom profesorice Vedrane Mikulić Crnković.

 

Sudjelovanje u radionicama je besplatno zahvaljujući financijskoj podršci projektu od brojnih donatora: Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Zaklade Hrvatska za djecu.

 

Prijaviti se možete putem obrasca u nastavku.

 

Code Club je svjetska mreža besplatnih volonterskih klubova programiranja za djecu. Djeca, uz pomoć, volontera/edukatora prolaze kroz kurikulum pripremljenih projekata iz programiranja i izrađuju animacije, igre i web stranice.

Osnovni podaci o korisniku
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.