Od sljedećeg petka, 2. ožujka, nastavljamo naša programerska popodnevna druženja u Code Clubu.

Do kraja školske godine, točnije do 1. lipnja, planiramo se družiti na dvjema radionicama koja će se održavati naizmjence svaki drugi petak – očekuje nas radionica programiranja u Scratch-u te radionicu programiranja u HTML-u i CSS-u. Obje radionice održavat će se petkom od 15:30 do 16:30 sati.

 

 

U petak, 2. ožujka, startamo radionicom HTML-a i CSS-a namijenjenom za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole. Oni će naučiti kako uređivati i izrađivati internetske stranice. Radionice će vodit Antonio Erdeljac, učenik volonter koji se drugu godinu za redom plasirao na Državno natjecanje iz informatike. Očekuje nas 6 susreta, a nalazit ćemo se svaka dva tjedna.

Tjedan dana kasnije, u petak 9. ožujka, kreće ciklus radionica programiranja u Scratch-u koji će biti namijenjen učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole. Zajedno s našim Ivanom Rubinićem, također polaznikom radionica za darovite učenike i volonterom, učit ćemo vizualno programirati. Radionice Scratch-a će se isto održavati svaka dva tjedna.

Sudjelovanje u radionicama je besplatno za sve polaznike zahvaljujući financijskoj podršci Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

 

PRIJAVNICA

 

Osnovni podaci o korisniku
Podaci o školi
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
Adresa