Upiši PR akademija za neprofitne organizacije (od milja zvanu PR akademija Šapat)

Član si udruge ili radiš u nekoj čak? Je li ekipi jasno na što brijete ili se dogodi da zapneš na samoj definiciji? Ako radiš za društveno dobro je li uopće bitno komunicirati rad i projekte svoje? I ako je, kako točno? Što je protokol konferencije za medije? Zašto je potrebno usklađivati vizuale i tekst? O dobri Vojko V. i sveopće božice slavenske mitologije, toliko pitanja, ujedinite se i pomozite!
Bam -  bam – tres – tres. Asistent od Vojka V. i božice slavenske mitologije s Kvarnerskog odsjeka, uostalom kao i uvijek kad ih se lijepo zamoli, ujedinjeno odgovaraju: “na PR akademiji za neprofitne organizacije razgovarat ćete o tehničkim protokolima komuniciranja ali i o mekanim pristupima poput storytellinga, ritma kojeg nose riječi kad se zgodno slažu, arhetipovima koji leže ispod svake šuše (ilitiga komunikacije) te se poigrati s alatima s kojima možete raditi vlastite vizuale“!

Čemu? Jer kad komuniciramo to što jesmo na pravim kanalima - što zna biti mozgalica prava – dolazimo lakše do ciljane publike. Gdje i kad? Na PR akademiji za neprofitne organizacije koja će se od 5. do 9. studenog 2018. održati u klubu za mlade RI connect (CTK Rijeka, Školjić 6, 1. kat). Svakim danom od 9 do 14 sati.

Besplatna petodnevna radionica sastoji se od praktičnih, savjetodavnih i teorijskih cjelina (teme radionica po danima nalaze se u Agendi), a namijenjena je mladim osobama (osobe od 15 do 30 godina). Radionice će zajednički voditi Marina Toto (Kreativni kolektiv Kombinat) i Hana Galogaža (voditeljica odnosa s javnošću CTK Rijeka).

Prijavi se putem obrasca u nastavku sve do 3. studenog 2018. Prednost pri upisu će imati mlade nezaposlene osobe te mlade osobe zaposlene/aktivne u udrugama.

PR akademija za neprofitne organizacije realizira se u sklopu projekta RI connect koji zajednički provode CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativni kolektiv Kombinat i SOS Rijeka - centar za nenasilje i ljudska prava uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

 

PR akademija Šapat - odobrena od strane neobičnog dinaridskog hop hopa i mistične sile prirode.

 

 

PrilogVeličina
PDF icon Agenda - PR akademija614.68 KB
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.