2017.

Zlatna plaketa "Grb Grada Rijeke" za dugogodišnji doprinos osnaživanju lokalne zajednice za prihvaćanje novih tehnologija u svakodnevnom životu.

 

2016.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je osnivaču Centra tehničke kulture Rijeka Nediljku Staniću Nagradu za životno djelo.

Priznanje za volonterku godine Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodjelila je Ivani Žužić.

 

2015.

Županijsku nagradu za volontera godine Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodijelila je volonteru Dinu Iliću.

 

2014.

Gradsku nagradu za volontera godine Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodijelila je volonteru Kristijanu Vulinoviću.

Srebrenu značku Informatika – za zapaženu aktivnosti u području ICT-a Hrvatski informatički zbor dodijelio je volonteru Kristijanu Vulinoviću.

Srebrenu značku Informatika – za zapaženu aktivnosti u području ICT-a Hrvatski informatički zbor dodijelio je volonteru Dinu Iliću.

Srebrenu značku Informatika – za zapaženu aktivnosti u području ICT-a Hrvatski informatički zbor dodijelio je volonterki Ivani Žužić.

Zlatnu značku Informatika – za zapaženu aktivnosti u području ICT-a Hrvatski informatički zbor dodijelio je djelatniku Lorisu Rašpoliću.

Hrvatska zajednica tehničke kulture dodijelila je djelatniku Lorisu Rašpoliću nagradu za Mentora savjetnika.

Priznanje za postignute rezultate u radu i širenju tehničke kulture Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je Centru tehničke kulture Rijeka.

Jubilarnu nagradu povodom 20. obljetnice postojanja i rada Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je Centru tehničke kulture Rijeka.

Povelja za poticanje tehničke kulture uopće, a posebno informatički pismenosti Zajednica tehničke kulture Primorsko goranske županije dodijelila je Centru tehničke kulture Rijeka.

Plaketu Informatika za dugogodišnji rad i postignute rezultate u širenju i unapređivanju ICT-a Hrvatski informatički zbor dodijelio je Centru tehničke kulture Rijeka.

Povelja Hrvatske zajednice tehničke kulture dodijeljena Centru tehničke kulture Rijeka.

 

2013.

Good Network Foundation dodijelio je Centru tehničke kulture Rijeka diplomu za osvojeno prvo mjesto u natjecanju za najbolji europski volonterski projekt.

 

2012.

Županijsko priznanje za istaknuti volonterki rad Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodijelila je volonterski Hermini Buneti.

Županijsko priznanje za istaknuti volonterki rad Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodijelila je volonterski Višnji Čandrilić.

Županijsku nagradu za volontera godine Udruga za razvoj civilnog društva Smart dodijelila je volonteru Ivanu Bušiću.

Volonterka Višnja Čandrić nominirana je za državnu nagradu volontiranja od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Priznanje Zajednice tehničke kulture Primorsko goranske županije za iznimne rezultate ostvarene u razvitku Centra tehničke kulture Rijeka posebice za razvoj programa djeci i mladima školskog uzrasta dodijeljena je predsjedniku Marku Sokoliću.

 

2011.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je predsjedniku Marku Sokoliću Priznanje za potporu i iniciranje izložbe Informatika, inovacije, tehnika.

Godišnja nagrada Zajednice tehničke kulture Primorsko goranske županije dodijeljena je predsjedniku Marku Sokoliću.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je Centru tehničke kulture Rijeka Zahvalu povodom 10. jubilarne izložbe Informatika, inovacija, tehnika za osmišljavanje i pokretanje projekta 

 

2008.

Zajednica tehničke kulture Primorsko goranska županije dodijelila je Centru tehničke kulture Rijeka Godišnju nagrada za doprinos u promicanju i razvoju informatike i brodomaketarstva.

 

2007.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je tajnici Oliveri Stanić Godišnju nagradu za ostvarena postignuća na organizaciji aktivnosti, doprinosu razvoja i unaprjeđenja Centra tehničke kulture Rijeka.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je predsjedniku Marku Sokoliću Godišnju nagradu.

 

2006.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je tajnici Oliveri Stanić Priznanje za doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture.

Zajednica tehničke kulture Rijeka dodijelila je tajnici Oliveri Stanić Skulpturu „Nikola Tesla“ za osobni doprinos realizaciji projekata u području inventivnog rada u gradu Rijeci.

Hrvatska zajednica tehničke kulture dodijelila je tajnici Oliveri Stanić Povelju za dugogodišnji iznimni doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture u Hrvatskoj.

 

2005.

Nagrada „Nikola Tesla“ za osobni doprinos realizaciji projekata u području inventivnog rada u gradu Rijeci dodijeljena je tajnici Oliveri Stanić.

 

2004.

Jubilarna nagrada za članice Zajednice tehničke kulture Rijeka dodijeljena je Centru tehničke kulture Rijeka.

 

1997.

Povelja Zajednice tehničke kulture Rijeka dodijeljena Centru tehničke kulture Rijeka.