Polaznicima naših radionica napredno programiranje Marinu Kupanovcu (6. razred) i Simeonu Stefanoviću (8. razred), povodom obilježavanja Dana Hrvatskog saveza informatičara, uručene su nagrade za treće mjesto osvojeno na Hrvatskoj Logo ligi za školsku godinu 2018./19., dok smo ekipno osvojili, također, treće mjesto. 

 

Veliko je priznanje i radovi naših polaznika Jakova Tomasića i Borisa Španića koji su  odabrani za predstavljanje na Otvorenoj smotri softverskih radova 2019. Jakov je sa svojim radom pobijedio na državnom natjecanju 2019. godine, a mentor mu je Dino Ilić, dok je Boris pobijedio na državnom natjecanju 2018. godine, a mentor mu je bio Kristijan Vulinović.

 

Našim polaznicima su nagrade uručene na Danu Hrvatskog saveza informatičara, a tom prilikom, kao i dosadašnjih godina, predstavljeni su najbolji softverski radovi, nagrađeni najbolji učenici s Hrvatskog otvorenog natjecanja u informatici i Hrvatskoj Logo Ligi, najbolji student i sudionici međunarodnih natjecanja u ovoj godini.