HIZ nagrada CTK Rijeka

Naši volonteri Kristijan Vulinović, Dino Ilić i Ivana Žužić primili su u ponedjeljak, 08. prosinca 2014., u Zagrebu Srebrnu značku „Informatika“ Hrvatskog informatičkog zbora. Značka se dodjeljuje pojedincima za zapaženu aktivnost u području ICT-a u tekućoj godini. Mladi volonteri su ove godine sudjelovali u radu Centra tehničke kulture Rijeka kao voditelji radionica i autori mobilne aplikacije „Rijeka – vodič za mlade“, ali i za odlične rezultate na gradskom, županijskom i državnom natjecanju.

 

Osim naših dragih volontera, Zlatnu značku „Informatika“ je primio njihov mentor Loris Rašpolić. Nagradu Hrvatski informatički zbor dodjeljuje pojedincima za zapaženu aktivnost u svojim radnim sredinama iz područja ICT-a.

 

HIZ je prepoznao i djelatnost Centra tehničke kulture Rijeka u 2014. godini. Dodijelio nam je Plaketu „Informatika“ koja se dodjeljuje pojedincima i organizacijama za dugogodišnji rad i postignute rezultate u širenju i unapređivanju ICT-a.

 

Evo i popisa svih nagrađenih:

Veliki kristalni globus - Algebra d.o.o.

Kristalni globus – Prof. dr. sc. Vedran Mornar, Zvonimir Stanić

Plaketa Informatika - dr.sc. Slavica Ćosović Bajić, dipl.ing. Goran Belamarić, Dragana Kupres, Ante Polonijo, Centar tehničke kulture Rijeka

Posebno priznanje - Goran Žužić

Zlatna značka - Loris Rašpolić

Srebrna značka - Stjepan Glavina, Ivan Katanić, Gustav Matula, Kristijan Vulinović, Dino Ilić, Ivana Žužić

 

Hvala Hrvatskom informatičkom zboru što je prepoznao trud naših volontera, zaposlenika te naše organizacije.