Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka organizira radionicu Imaginary - čarobna matematika. Susjedstvo Kampus je naziv izložbe u vanjskom prostoru Kampusa na Trsatu i prikazuje slike nacrtane uz pomoć matematike, a pomoći će nam i na radionici jer izložbom možete virtualno prošetati putem poveznice: https://360.goterest.com/sphere/imaginary-1

U online radionicama koje smo osmislili skupa ćemo uz pomoć matematike stvarati prava mala umjetnička djela:

1. Crtanje formulama: radionica u programu Surfer u kojemu je moguće matematičkim formula nacrtati zanimljive matematičke objekte, kao one koji su dio izložbe.
2. Matematičke puzzle: radionica u kojoj uz pomoć različitih računalnih programa popločavanjem stvaramo prekrasne matematičke slike.
3. Fraktali: radionica u kojoj jednostavnim matematičkim pravilima crtamo složene matematičke strukture.

Prijavi se kratkom prijavnicom u nastavku, a nakon prijave dobit ćete link i upute.

 

Radionice su namijenjene za učenike od 4.  do 8. razreda i besplatne su te se provode kroz projekt Budi++ koji financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i INA d.d.. 

 

PRIJAVNICA 

 

Osnovni podaci o korisniku
Podaci o školi
Kontakt podaci (roditelj/skrbnik)
CTK Rijeka brine o zaštiti Vaših osobnih podataka. Mi prikupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo Vaše osobne podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje Vaših osobnih podataka u svrhe koje su izričito navedene. Možete u bilo kojem trenutku odustati od davanja privole ili tražiti ispravak ili brisanje Vaših osjetljivih osobnih podataka. Ukoliko to želite učiniti potrebno je kontaktirati nas na email adresu info@ctk-rijeka.hr. Vaši osobni podatci koji su prikupljeni koristit će se u svrhu: izvještavanja donatora o provedbi projekta, za promidžbu projekta te u evaluacijske svrhe. Radionice koje provodi CTK Rijeka mogu biti fotografirane i snimane za potrebe izvještavanja Donatora kao i javnosti putem društvenih mreža i web stranica. CTK Rijeka primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. CTK Rijeka poštuje privatnost svojih korisnika te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka koje ćemo izbrisati ukoliko više nisu nužni u odnosu na svrhu za koju su prikupljeni ili na drugi način obrađeni nakon izvršavanja ugovorne obveze prema Donatorima. Podatci se trećim stranama prosljeđuju samo u svrhe provedbe projekta.