Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage žene,

I ovaj mjesec pripremili smo vam veoma zanimljivu radionicu u našem Klubu za žene. Bavit ćemo se prehranom, odnosno imate priliku dobiti savjet o prehrani od nutricionistkinje. Radionica „Složi si jelovnik“ će se održati u četvrtak, 29. studenog 2018, u 17 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje).

 

S obzirom da nam uskoro dolazi blagdansko raspoloženje, a s time i kako svi dobro znamo pregršt neodoljivih slastica i kuhanog vina, pri kojima su rijetki oni koji mogu ostati suzdržani od slatkih adventskih grijeha. Zato smo vam prije pocetka adventa pripremili radionicu na kojoj će nutricionistkinja Elena Dujmić, mag.nutr. govoriti o pravilnoj prehrani, istaknut će koje su istine, a koji mitovi o prehrani, te će analizirati svaku skupinu namirnica. Također ćete moći izračunati svoj index tjelesne mase (BMI), te si složiti personaliziran jelovnik koji će se prilagoditi vašim energetskim potrebama i prehrambenim navikama. Razgovarat ćemo o vašim dosadašnjim prehrambenim navikama, zdravstvenom stanju i ciljevima koje želite postići regulacijom prehrane.

 

Elena Dujmić je mlada magistrica nutricionizma koja je svoje zvanje stekla na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je stekla široko znanje o kvaliteti namirnica i prehrambenih proizvoda, nutricionizma, toksikologije, te općenito brige za ljudsko zdravlje i zdravom načinu života koji i sama primjenjuje. Nutricionizam je već svima dobro poznat kao znanost o hranjenju tijela koja proučava odnos između čovjeka i hrane, kao i reakcije koje proizlaze iz tog odnosa.

 

Zato želite li poboljšati svoj način života, informirati se o namirnicama koje svakodnevno konzumirate, izraditi si jelovnik prema vlastitim potrebama ili pak pripremiti se za nadolazeće blagdane u što zdravijem obliku, pridružite nam se u četvrtak 29. 11. u 17.00 sati u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje).

 

Predviđeno trajanje radionice je sat i pol.

Vidimo se!

 

RADIONICA JE POPUNJENA!