Povodom Dana žena u IKT-u, koji se diljem svijeta obilježava 27. travnja, u Klubu za žene organiziramo dvije besplatne radionice - jednu za djevojčice do 14 godina, a jednu za sve žene. Voditeljica radionica, Ivana Žužić, mlada programerka, nagrađivana volonterka i mentorica čiji učenici postižu odlične rezultate na informatičkim natjecanjima, pripremila je dvije radionice.
Radionicu Scratch za curke (vizualno programiranje u programu Scratch za djevojčice do 14 godina) koja će se održati u 16 sati i radionicu Google olakšanje, za sve kojima su potrebni alati za organizaciju i olakšavanje svakodnevice (Google kalendar, Google keep, Google docs, Google drive, Google photos, Google forms i Google maps), koja će se održati u 18 sati.
Radionice će biti održane u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6).

 

Radionice su slobodne za sve uz prethodnu prijavu na mogrizovic@ctk-rijeka.hr.
---
Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.
---
Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.