Drage žene, 

 

proljeće nam je u punom jeku te smo Vam, u znak buđenja prirode i života, ovog mjeseca pripremile radionicu osnovnog održavanja života (BLS) uz upotrebu automatskog vanjskog defibrilatora (AED). Glavne predavačice ove vrlo korisne radionice bit će Matea Matić i Petra Maričić, studentice Medicinskog fakulteta uz potporu Studenskog zbora Sveučilišta u Rijeci (SzSuR) kao glavnog organizatora projekta „RiStart“.

 

Tijekom dvosatne edukacije naučit ćete kako pravilno izvesti kardiopulmonalnu reanimaciju (masažu srca i upuhe), što je to vanjski defibrilator i kako ga koristiti.

 

Većina nas je tijekom života imala priliku upoznati se s tehnikom oživljavanja i reanimacijom u teoriji, međutim što ako se nađemo u situaciji kada to stvarno moramo primjeniti na ljudskom biću i djelovati brzo i prisebno?

 

Radionica će se održati u petak, 5. travnja u 17:00 sati, u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Predviđeno trajanje radionice je dva sata, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca za prijavu, a broj polaznica je ograničen.

 

Stoga vas pozivamo da se priključite radionici i savladate vještinu koja spašava život!

 

Vidimo se!

 

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.