Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage žene,

 

u siječnju nastavljamo s našim radionicama u veselom i lijepom tonu, jer nas čeka radionica šminkanja - Savršen make-up za svaki dan.

Šminkanje je umjetnost, a kako bi i vi bili umjetnici naučite se našminkati na ispravan način – prekriti sitne nedostatke i istaknuti najbolje na svom licu. Naravno, za to je potrebno naučiti tajne i tehnike uljepšavanja.

 

U našem Klubu za žene radionicu šminkanja će voditi poznata riječka vizažistica, Ana Pražić. Objasnit će koliko je i zašto važna priprema kože prije šminkanja, koje proizvode primjerene životnoj dobi preporuča te koju dekorativnu kozmetiku koristiti. Također, dnevnim make up-om će našminkat dvije žene različite životne dobi. 

 

Radionica dnevnog make-upa u Klubu za žene će se održati u utorak 21.01.2020. u 17 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Sudjelovanje ne naplaćujemo, ali potrebna je prijava.

 

Kako bi ovo zaista bila radionica, broj polaznica ograničen je na 12, stoga pozivamo sve zainteresirane na brzo prijavljivanje i rezerviranje svoga mjesta. Prijaviti se možete na našim stranicama, obrazac se nalazi ispod teksta.

 

Predviđeno trajanje je do 2 sata.

Vidimo se!

 

Klub za žene

Mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja. Nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se upoznale, družile, razmjenjivale znanja i vještine. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

Što: Radionica šminkanja

Kad: Utorak, 21. siječanj 2020.

Gdje: Centar tehničke kulture Rijeka, prizemlje

 

 

PRIJAVNICA

RADIONICA POPUNJENA