Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

POPUNJENO!
Drage žene,

Stigla nam je nova godina te s njom pregršt novih obećanja, rezolucija i želja. Jedna od njih je možda i posao - prvi, bolji, zanimljiviji… Predradnja za njega je kvalitetno napisan i ažuriran životopis.

Stoga, kako bismo bili vaši partneri u ostvarenju vaših želja, zakazujemo idući susret u Klubu za žene u ponedjeljak 29.01. u 17 sati u CTK Rijeka (Školjić 6).

Radionicu će voditi Jelena Tomac Grbac, psihologinja i novi vanjski član CTK tima, iskusna u području upravljanja ljudskim resursima.

Ne zaboravite ponijeti svoje životopise na USB stickovima, kako bismo ih mogli ulickati i osigurati vam ulaznicu na intervju za posao. Predviđeno trajanje je dva sata, a broj polaznica ograničen na 12, stoga pozivamo sve zainteresirane na brzo prijavljivanje i rezerviranje svog mjesta.

---
Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.
---
Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

Radionica je slobodna za sve uz prethodnu prijavu putem online obrasca.