Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage žene,

 

bliži nam se još jedno druženje u Klubu za žene, a družit ćemo se na besplatnoj radionici Ostvari mir sa sobom, koju će 27. studenom u 18:00 sati održati licencirana Heal Your Life trenerica, Jasenka Zubac.

 

Radionica će polaznicama pružiti brojne alate s kojima mogu naučiti kako se nositi sa stresom, kako se opustiti, ostvariti dublji mir i prihvaćanje sebe i života. Većina nas u suvremenom načinu življenja živi užurbano balansirajući između brojnih obaveza - posao, obitelj, prijatelji ili neke druge odgovornosti i naša pozornost je većinu vremena usmjerena na vanjska događanja, a da pritom zaboravljamo ono što se dešava u našoj nutrini.

 

'Odgajani smo na način da nam se kao odraslim osobama teško povezati s onim iskonskim unutarnjim mjestom mira i ljubavi. Vjerujem da je došlo vrijeme da iznova naučimo kako stupiti u kontakt s našim unutarnjim prostorom te tako obnovljeni, podržani i osnaženi živimo život koji je prožet mirom i osobnom snagom', rekla je Jasenka o nadolazećoj radionici.

 

Jasenka je jedna od pet osoba u cijeloj Hrvatskoj koja ima licencu provoditi programe Lousie Hay, najpoznatije svjetske stručnjakinje na području osobnog i poslovnog napretka, izravno licencirana od strane Hay House sa sjedištem u Americi. Kao trener osobnog i poslovnog razvoja, svoja dugo stjecana znanja i osobno iskustvo objedinila je u posebno dizajnirane programe kroz koje je prošlo tisuće zadovoljnih polaznika.

 

Na besplatnu radionicu poznate riječke Heal Your Life trenerice pozvane su sve žene bez obzira na životnu dob, a predviđeno vrijeme trajanja radionice je dva i pol sata. Potrebna je prijava ispunjavanjem obrasca u nastavku. 

 

Veselimo se druženju. Vidimo se!

 

Klub za žene

Mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja. Nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je da bude mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se upoznale, družile, razmjenjivale znanja i vještine. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

RADIONICA JE POPUNJENA