Klub za žene: Moda kao način izražavanja

 

Pozivamo Vas sve da nam se pridružite na radionici „Moda kao način izražavanja”, u srijedu, 20. ožujka, od 17 do 18 sati. Radionicu će voditi Mariza Butorac, osnivačica i vlasnica „Cro design studio Rijeka“, koji uspješno posluje već 14 godina.

 

 

Moda u najčešćem značenju označava popularni kolektivni stil oblačenja koji prevladava u određenom trenutku. No moda ima i šire značenje te obuhvaća odijevanje, frizuru, nakit, način ponašanja i zabavljanja, trendove u glazbi, književnost, likovnu umjetnost odnosno način života svojstven određenom razdoblju. Svojim odijevanjem uvijek šaljemo poruku svijetu i okolini, bez obzira radimo li to svjesno ili nesvjesno. Kad postanemo svjesni te činjenice, bilo bi dobro da naš izgled radi u našu korist.

 

Moda je igra i zabava, samo treba slijediti poneko pravilo.

 

Na radionici će se razgovarati o tome što su to sezonski trendovi, kako začiniti svoj stil, kako prepoznati kvalitetu materijala, te kako se odjenuti za razgovor za posao.

 

Prijaviti se možete ispunjavanje obrasca u nastavku.

 

Vidimo se!

 

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

 
1 Start 2 Complete