Drage žene,

bliži nam se drugo jesensko druženje Kluba za žene, a družit ćemo se na predavanju Meet up Ester Gallo u četvrtak, 24. listopada u 18:30 sati, kada ćemo ugostiti riječku blogerica Ester Gallo.

Ona je svoju veliku strast hrabro odlučila iznijeti van svojih intimnih krugova i svoje modne kombinacije pretvoriti u hobi te djelomično i posao u pedesetoj godini. Inače, Ester radi kao tajnica predstojnika Klinike za dentalnu medicinu u KBC Rijeka, dok joj svaki dan sve više raste popularnost na Instagramu.

 

Ester će nas kroz moderirano predavanje uvesti u svijet bloganja, otkrit će nam tajne poziranja i bloganja te kako povećati broj pratitelja. 

 

Njena je želja potaknuti što više žena da otvore svoje profile, izvuku se iz kuće i rade stvarima koje ih vesele makar samo kroz hobi. Ester kaže da nije važno hoće netko biti modna blogerica ili će dijeliti recepte iz svoje kuhinje, prikazivati  kućnog ljubimca u različitim situacijama, važno je da bude sretan s onim što radi, a bloganje nas doista, kaže Ester može okupirati. 

Sve sudionice će se moći uključiti u razgovor s pitanjima i prijedlozima, dok će se moći i fotografirati s riječkom blogericom. Pozvane su sve žene bez obzira na životnu dob da se u vrlo ležernoj atmosferi druže s nama.

Predviđeno vrijeme trajanja druženja je sat i pol. Prijave se vrše ispunjavanjem obrasca u nastavku.

 

Veselimo se druženju. Vidimo se!

 

Klub za žene

Mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja. Nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se upoznale, družile, razmjenjivale znanja i vještine. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

PRIJAVNICA