Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage žene,

ljetu se bliži kraju, ali nema razloga za loše raspoloženje jer početak jeseni označava i  naša, ženska, druženja u prostorijama Centra tehničke kulture Rijeka, Školjić 6/1.

Sprema nam se prva jesenska radionica izrade eko torbe. Polaznice će naučiti oslikavati platnene vrećice za povrće i to akrilnim bojama i sprejevima za tekstil. Naučiti će nekoliko tehnika kako to napraviti kao i šablone kojima će se moći koristiti pri oslikavanju. Svaka od njih samostalno će izabrati način apliciranja boje na torbe i pustiti mašti da se razigra.

Cilj je ove radionice, uz kreativan rad, potaknuti svijest o održivom načinu života, brizi za okoliš, na način da pokušamo izbaciti upotrebu plastičnih vrećica pri kupovini i steknemo naviku korištenja platnenih.

Radionicu koja će biti održana u četvrtak, 26. rujna, od 17 do 19 sati, vodit će Lucija Švob iz udruge Kreativni kolektiv Kombinat.

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je dva sata.

Broj polaznica je ograničen, a prijave se vrše ispunjavanjem obrasca u nastavku.

 

Vidimo se!

 

Klub za žene

Mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja. Nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se upoznale, družile, razmjenjivale znanja i vještine. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

RADIONICA JE POPUNJENA