Poruka upozorenja

Submissions for this form are closed.

Drage žene,

zahladilo je, ali prije kalendarskog obilježavanja najhladnijeg godišnjeg doba u godinu za vas smo u Klubu za žene, kao i svaki mjesec u godini pripremili još jednu radionicu.

U Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, prizemlje, planiramo blagdansku radionicu Izrada božićnih ukrasa. Koristit ćete stiroporne kuglice i tekstilne materijale kako bi izradili vlastitu kuglicu za božićno drvce. Na radionici ćete naučiti tehniku izrade božićnih kuglica s tekstilom te samostalno izraditi kuglicu koju ćete ponijeti doma.

Radionicu koja će biti održana u ponedjeljak, 16. prosinac, od 17 do 19 sati, vodit će Ana Zubak iz Centra tehničke kulture Rijeka. Sve materijale za radionicu osigurao je Klub za žene.

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je dva sata.

Broj polaznica je ograničen, a prijavit se možete preko naše stranice www.ctk-rijeka.hr.

 

Vidimo se!

 

Klub za žene

Mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja. Nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se upoznale, družile, razmjenjivale znanja i vještine. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

 

Što: Izrada božićnih ukrasa

Kad: Ponedjeljak, 16. prosinac 2019.

Gdje: Centar tehničke kulture Rijeka, prizemlje

 

 

PRIJAVNICA

RADIONICA JE POPUNJENA